Het weer nu in Dapaong

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
19 augustus 0:00 uur
25°
0 mm
Vochtigheid 92%
WNW 1 bft
Zicht 10.3 km

Weerbericht korte termijn Dapaong


Het is breed opgeklaard en bij weinig wind kan nevel of mist tot ontwikkeling komen. In de vroege ochtend verdwijnt dit vrij snel en het wordt zonnig. Later op de dag raakt het vanuit het westen bewolkt. Er trekken ook enkele buien over, mogelijk met onweer. Voor de buien uit wordt het nog 27 graden langs de oostgrens. Door de buien koelt het later af naar 22 tot 24 graden. In de avond wordt het droog en ook zaterdag staat in het teken van droog weer. Met veel zon stijgt de temperatuur naar 22 tot 25 graden.

Weersvoorspelling Dapaong voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Opklaringen en kans op een buitje26° Enkele onweersbui, ook opklaringen24° Onweersbuien, soms zon26° Onweersbuien, soms zon28°
0.2 mm
2 mm
6 mm
15 mm
ZW 2 bft
NW 1 bft
ZZW 2 bft
ZZW 2 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Dapaong, met vanavond kans op een regenbui en vannacht kans op onweer. Het koelt af tot 24 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op onweer en loopt de temperatuur op tot ongeveer 28 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Dapaong

Het weer in Dapaong wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:27 uur. Dat is 4 minuten korter dan vorige week.
05:49 uur zon op
18:16 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
1
9
Fietsweer
1
7
Golfweer
1
8
Visweer
3
10
Wandelweer
1
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Dapaong op je site plaatsen!
Bekijk de widgets