Het weer nu in Sokodé

Nu:
Geheel bewolkt
18 augustus 23:00 uur
23°
0 mm
Vochtigheid 91%
WNW 0 bft
Zicht 9.9 km

Weerbericht korte termijn Sokodé


Het is breed opgeklaard en bij weinig wind kan nevel of mist tot ontwikkeling komen. In de vroege ochtend verdwijnt dit vrij snel en het wordt zonnig. Later op de dag raakt het vanuit het westen bewolkt. Er trekken ook enkele buien over, mogelijk met onweer. Voor de buien uit wordt het nog 27 graden langs de oostgrens. Door de buien koelt het later af naar 22 tot 24 graden. In de avond wordt het droog en ook zaterdag staat in het teken van droog weer. Met veel zon stijgt de temperatuur naar 22 tot 25 graden.

Weersvoorspelling Sokodé voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Opklaringen, maar ook een enkele bui25° Onweersbuien, soms opklaringen21° Grijs en enige tijd regen24° Zware buien mogelijk26°
0.7 mm
3 mm
4 mm
5 mm
ZW 1 bft
WZW 0 bft
ZZO 1 bft
Z 1 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Sokodé, met vanavond kans op een regenbui en vannacht kans op onweer. Het koelt af tot 21 °C en het is windstil. Morgenochtend begint de dag regenachtig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 26 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Sokodé

Het weer in Sokodé wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:24 uur. Dat is 3 minuten korter dan vorige week.
05:47 uur zon op
18:11 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
6
7
Fietsweer
4
6
Golfweer
2
7
Visweer
8
9
Wandelweer
6
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Sokodé op je site plaatsen!
Bekijk de widgets