Het weer nu in Ağrı

Nu:
Geregeld zon, ook wolken
18 januari 16:00 uur
-9°
0 mm
Vochtigheid 59%
WZW 2 bft
Zicht 12.3 km

Weerbericht korte termijn Ağrı


Het is vrij bewolkt en regionaal komt nog mist voor. In het zuidoosten schijnt de zon. Bij een zwakke zuidwestenwind wordt het 4 tot 7 graden. Vanavond en vannacht komt vooral in het midden en zuiden weer nevel en mist voor. In het zuidoosten kan het een graadje vriezen. Elders koelt het af naar 2 tot 4 graden. Morgen start regionaal mistig, maar het gaat harder waaien en de mist lost snel op. In de middag volgt vanuit het westen wat lichte regen. Het wordt 5 tot 8 graden.

Weersvoorspelling Ağrı voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Geregeld zon, ook wolken-8° Bewolkt met wat lichte sneeuwval-11° Grijs en enige tijd sneeuwval-12° Grijs en enige tijd sneeuwval-9°
0 mm
0.4 cm
3 cm
3 cm
WZW 2 bft
N 1 bft
ZO 1 bft
NO 1 bft
Het blijft vandaag bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Agri, met vanavond en vannacht sneeuw. Het koelt af tot -12 °C en de wind is zeer zwak, windkracht 1. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op sneeuw en is de temperatuur ongeveer -9 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Ağrı

Het weer in Ağrı wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 09:45 uur. Dat is 10 minuten langer dan vorige week.
07:26 uur zon op
17:11 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
1
5
Fietsweer
2
7
Golfweer
1
8
Visweer
3
4
Wandelweer
5
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Ağrı op je site plaatsen!
Bekijk de widgets