Het weer nu in Funafuti

Nu:
Enkele onweersbui, ook zon
27 oktober 12:00 uur
29°
0 mm
Vochtigheid 76%
NW 3 bft
Zicht 13.0 km

Weerbericht korte termijn Funafuti


Vanavond zijn er enkele buien actief. Niet alleen in de kustgebieden, maar ook landinwaarts. Tussendoor is het ook droog met een enkele opklaring. Vannacht neemt het aantal buien wat af. De temperatuur daalt dan naar 8 of 9 graden. Morgen valt in het noorden nog lokaal een bui, verder breekt af en toe de zon door en pas in de namiddag bereikt een volgende regenzone het zuidwesten van het land. De zuidenwind waait matig tot krachtig, kracht 4 tot 6 en trekt in de avond nog iets aan. Het wordt in de middag een graad of 12.

Weersvoorspelling Funafuti voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Onweersbuien, soms zon28° Onweersbuien, soms zon29° Enkele onweersbui, ook opklaringen28° Onweersbuien, soms opklaringen28°
3 mm
3 mm
2 mm
2 mm
NW 3 bft
NW 3 bft
WNW 3 bft
WNW 3 bft
Het wordt vandaag geleidelijk bewolkter en de neerslagkans blijft hoog in Funafuti. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 29 °C en is de wind matig, windkracht 3. Vannacht is het bewolkt met kans op onweer en koelt het af tot ongeveer 28 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Funafuti

Het weer in Funafuti wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:22 uur. Dat is 3 minuten langer dan vorige week.
05:36 uur zon op
17:58 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
5
10
Fietsweer
4
8
Golfweer
5
10
Visweer
4
9
Wandelweer
5
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Funafuti op je site plaatsen!
Bekijk de widgets