Het weer nu in Salto

Nu:
Veel wolken en wat zon
21 oktober 19:00 uur
19°
0 mm
Vochtigheid 82%
O 4 bft
Zicht 11.3 km

Weerbericht korte termijn Salto


De wind neemt de komende uren van het zuidwesten uit verder af. Verder is het vanavond en vannacht wisselend bewolkt en valt plaatselijk een bui, vooral langs de noordwestkust. Kouder dan 12 graden wordt het vannacht niet. Morgen schijnt af en toe de zon en kan opnieuw een enkele bui ontstaan. Eerst voornamelijk in het noordwesten, later juist in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, aan zee meest krachtig en het wordt met 15 tot 19 graden weer behoorlijk zacht. In de avond neemt de wind af.

Weersvoorspelling Salto voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Opklaringen, ook wolken18° Opklaringen, maar ook een enkele bui15° Geregeld zon, ook wolken22° Veel wolken en wat zon26°
0 mm
1 mm
0.1 mm
0 mm
O 4 bft
O 4 bft
O 4 bft
ONO 3 bft
Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Salto, met vannacht regen. Het koelt af tot 15 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 26 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Salto

Het weer in Salto wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 13:03 uur. Dat is 13 minuten langer dan vorige week.
06:05 uur zon op
19:08 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
3
9
Fietsweer
3
7
Golfweer
5
8
Visweer
5
9
Wandelweer
6
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Salto op je site plaatsen!
Bekijk de widgets