Het weer nu in Busan

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
16 augustus 4:00 uur
25°
0 mm
Vochtigheid 81%
WZW 2 bft
Zicht 11.4 km

Weerbericht korte termijn Busan


Vanavond zijn er naast brede opklaringen ook wat wolkenvelden aanwezig. Lokaal komt in eerste instantie nog een enkele regen- of onweersbui voor. Geleidelijk klaart het op en nemen de buien in activiteit af. Er staat een hooguit matige wind uit noordoostelijke richting. Vannacht zijn er brede opklaringen en ontstaat op meerdere plaatsen nevel of een mistbank. Bij weinig wind koelt het geleidelijk af naar 17 tot 21 graden. Morgen zijn er zonnige perioden en ontstaan in de loop van de dag stapelwolken. Bij een matige zuidoostenwind wordt het met 26 tot 31 graden opnieuw benauwd warm. Tijdens de middag en avond volgen vanuit het zuid(west)en weer enkele stevige regen- en onweersbuien, lokaal met veel regen in korte tijd, hagel en zware windstoten.

Weersvoorspelling Busan voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Sluierwolken, ook opklaringen25° Veel zon, ook sluierwolken32° Veel zon, ook sluierwolken34° Sluierwolken, ook opklaringen27°
0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
ZW 2 bft
WZW 2 bft
ZW 2 bft
ZW 2 bft
Het wordt morgen geleidelijk zonniger en het blijft droog in Busan. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 34 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 27 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Busan

Het weer in Busan wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 13:28 uur. Dat is 14 minuten korter dan vorige week.
05:44 uur zon op
19:12 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

ma di
BBQweer
9
9
Fietsweer
8
7
Golfweer
10
10
Visweer
9
8
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Busan op je site plaatsen!
Bekijk de widgets