Het weer nu in Darwin

Nu:
Veel zon, ook sluierwolken
12 april 13:30 uur
33°
0 mm
Vochtigheid 48%
O 1 bft
Zicht 24.1 km

Weerbericht korte termijn Darwin


Vooral landinwaarts komen flink wat opklaringen voor. Bij weinig wind vriest het licht. In de kustgebieden komt meer bewolking opzetten en is ook een enkele winterse bui mogelijk. Overdag wisselen zon en stapelwolken elkaar af. Uit de bewolking valt soms een bui waarbij ook hagel en natte sneeuw mogelijk zijn. Tussen de buien door wordt het een graad of 8. De westenwind waait matig, kracht 3 tot 4. In de avond klaart het op en tijdens de nacht naar dinsdag komt het landinwaarts wederom tot lichte vorst.

Weersvoorspelling Darwin voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Veel zon, ook sluierwolken34° Enkele onweersbui, ook opklaringen27° Onweersbuien, soms opklaringen24° Enkele onweersbui, ook zon28°
0 mm
0.6 mm
4 mm
0.5 mm
NNO 2 bft
N 2 bft
ZZO 1 bft
OZO 1 bft
Het blijft vandaag bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Darwin, met vanavond en vannacht nog wel kans op onweer. Het koelt af tot 24 °C en de wind is zeer zwak, windkracht 1. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op onweer en is de temperatuur ongeveer 28 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Darwin

Het weer in Darwin wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:51 uur. Dat is 5 minuten korter dan vorige week.
06:52 uur zon op
18:43 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
6
9
Fietsweer
4
7
Golfweer
6
10
Visweer
4
9
Wandelweer
5
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Darwin op je site plaatsen!
Bekijk de widgets