Het weer nu in Darwin

Nu:
Helder met sluierwolken
17 september 20:30 uur
28°
0 mm
Vochtigheid 59%
NNW 3 bft
Zicht 18.8 km

Weerbericht korte termijn Darwin


In het noorden en noordoosten van het land is veel bewolking aanwezig. Plaatselijk valt zelfs een bui. Elders is het droog met geregeld zon. In de loop van de middag breekt de zon steeds vaker door, maar de bewolking in het noordoosten blijft hardnekkig. Er staat weinig wind en het wordt 19 tot 21 graden. Vanavond klaart het verder op, maar vannacht kan gemakkelijk nevel, mist of laaghangende bewolking ontstaan. Het koelt af naar 9 tot 14 graden. Morgen start de dag regionaal met hardnekkig ochtendgrijs. In de middag komt de zon goed tevoorschijn en wordt het 20 of 21 graden.

Weersvoorspelling Darwin voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Sluierwolken, ook opklaringen27° Sluierwolken, ook opklaringen24° Veel zon, ook sluierwolken29° Veel zon, ook sluierwolken35°
0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
NNO 2 bft
O 1 bft
O 2 bft
ONO 2 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar droog in Darwin. Vannacht koelt het af tot 24 °C en is de wind zeer zwak, windkracht 1. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 35 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Darwin

Het weer in Darwin wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:02 uur. Dat is 4 minuten langer dan vorige week.
06:40 uur zon op
18:42 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
9
9
Fietsweer
7
7
Golfweer
10
10
Visweer
9
9
Wandelweer
8
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Darwin op je site plaatsen!
Bekijk de widgets