Het weer nu in Keith

Nu:
Brede opklaringen
17 september 19:30 uur
12°
0 mm
Vochtigheid 79%
W 4 bft
Zicht 11.8 km

Weerbericht korte termijn Keith


In het noorden en noordoosten van het land is veel bewolking aanwezig. Plaatselijk valt zelfs een bui. Elders is het droog met geregeld zon. In de loop van de middag breekt de zon steeds vaker door, maar de bewolking in het noordoosten blijft hardnekkig. Er staat weinig wind en het wordt 19 tot 21 graden. Vanavond klaart het verder op, maar vannacht kan gemakkelijk nevel, mist of laaghangende bewolking ontstaan. Het koelt af naar 9 tot 14 graden. Morgen start de dag regionaal met hardnekkig ochtendgrijs. In de middag komt de zon goed tevoorschijn en wordt het 20 of 21 graden.

Weersvoorspelling Keith voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Opklaringen en kans op een buitje12° Opklaringen, maar ook een enkele bui Zon, maar ook een enkele bui12° Veel wolken en wat zon13°
0.5 mm
1 mm
1 mm
0 mm
WNW 4 bft
WNW 4 bft
W 5 bft
W 4 bft
Het wordt vanavond geleidelijk minder helder en de kans op neerslag neemt toe in Keith, met vanavond en vannacht regen. Het koelt af tot 7 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 13 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Keith

Het weer in Keith wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:55 uur. Dat is 15 minuten langer dan vorige week.
06:06 uur zon op
18:01 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
5
4
Fietsweer
4
4
Golfweer
7
6
Visweer
7
8
Wandelweer
7
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Keith op je site plaatsen!
Bekijk de widgets