Het weer nu in Palm Cove

Nu:
Zon en kans op een buitje
12 april 13:00 uur
28°
0.0 mm
Vochtigheid 65%
O 2 bft
Zicht 17.1 km

Weerbericht korte termijn Palm Cove


Vooral landinwaarts komen flink wat opklaringen voor. Bij weinig wind vriest het licht. In de kustgebieden komt meer bewolking opzetten en is ook een enkele winterse bui mogelijk. Overdag wisselen zon en stapelwolken elkaar af. Uit de bewolking valt soms een bui waarbij ook hagel en natte sneeuw mogelijk zijn. Tussen de buien door wordt het een graad of 8. De westenwind waait matig, kracht 3 tot 4. In de avond klaart het op en tijdens de nacht naar dinsdag komt het landinwaarts wederom tot lichte vorst.

Weersvoorspelling Palm Cove voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Enkele onweersbui, ook zon29° Enkele onweersbui, ook opklaringen23° Opklaringen en kans op een buitje23° Zon en kans op een buitje26°
1 mm
1 mm
0.2 mm
0.2 mm
O 2 bft
OZO 1 bft
Z 1 bft
ZO 2 bft
Het wordt vandaag geleidelijk minder zonnig en de kans op neerslag neemt toe in Palm Cove, met vanmiddag en vanavond kans op onweer. De temperatuur stijgt tot 29 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Vannacht is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 23 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Palm Cove

Het weer in Palm Cove wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:46 uur. Dat is 6 minuten korter dan vorige week.
06:25 uur zon op
18:11 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
10
9
Fietsweer
9
9
Golfweer
10
10
Visweer
8
9
Wandelweer
10
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Palm Cove op je site plaatsen!
Bekijk de widgets