Het weer nu in Queenstown

Nu:
Bewolkt met wat motregen
13 april 20:00 uur
13°
0.1 mm
Vochtigheid 70%
N 4 bft
Zicht 15.2 km

Weerbericht korte termijn Queenstown


Het is wisselend bewolkt en vooral in het noordoosten vallen enkele winterse buien. Vanmiddag valt ook elders een enkele bui met hagel of natte sneeuw, maar droge perioden overheersen. De temperatuur schommelt rond 9 graden en daarbij staat een matige noordwestenwind. Komende nacht is het vrij helder en op veel plaatsen vriest het: -1 tot -4 graden, zeer lokaal zelfs -5 graden. In het noorden neemt later de kans op een bui toe. Morgen volgen overal enkele (winterse) buien bij maximaal 9 graden.

Weersvoorspelling Queenstown voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Grijs en enige tijd regen13° Opklaringen, maar ook een enkele bui11° Grijs en enige tijd regen11° Grijs en enige tijd regen11°
3 mm
1 mm
3 mm
3 mm
N 4 bft
N 4 bft
NW 5 bft
WNW 4 bft
Het wordt vanavond geleidelijk minder bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Queenstown, met vanavond en vannacht nog wel regen. Het koelt af tot 10 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag regenachtig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 11 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Queenstown

Het weer in Queenstown wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:02 uur. Dat is 20 minuten korter dan vorige week.
06:47 uur zon op
17:49 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
1
2
Fietsweer
1
2
Golfweer
1
2
Visweer
6
6
Wandelweer
4
6

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Queenstown op je site plaatsen!
Bekijk de widgets