Het weer nu in Awans

Nu:
Veel zon, enkele wolken
16 mei 20:00 uur
13°
0 mm
Vochtigheid 72%
ZW 2 bft
Zicht 7.3 km

Weerbericht korte termijn Awans


Vanavond valt lokaal een bui, op de meeste plaatsen is het echter droog en zo nu en dan breekt de zon door. Later vanavond en vannacht trekken nieuwe buien over het land. De temperatuur daalt vannacht naar 6 tot 9 graden. Ook morgen zijn er enkele buien actief. De zwaarste exemplaren trekken in de middag over het binnenland. Lokaal komt het tot onweer en hagel. In de kustgebieden is het in de middag meest droog. In de middag komt tussen de buien de zon soms tevoorschijn, aan zee lukt dat zelfs vrij aardig. De westenwind trekt aan tot matig en het wordt maximaal 15 graden.

Weersvoorspelling Awans voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Zon, maar ook een enkele bui12° Zware buien mogelijk, ook een opklaring Bewolkt met wat motregen10° Zware buien mogelijk14°
0.6 mm
0.6 mm
3 mm
1 mm
ZW 3 bft
ZW 4 bft
WZW 4 bft
WZW 4 bft
Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Awans, met vanavond en vannacht kans op een regenbui. Het koelt af tot 9 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op motregen en loopt de temperatuur op tot ongeveer 14 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Awans

Het weer in Awans wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:34 uur. Dat is 22 minuten langer dan vorige week.
05:48 uur zon op
21:22 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

ma di
BBQweer
2
2
Fietsweer
2
3
Golfweer
3
3
Visweer
6
7
Wandelweer
5
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Awans op je site plaatsen!
Bekijk de widgets