Het weer nu in Bilstain

Nu:
Opklaringen, ook wolken
12 april 0:00 uur
0 mm
Vochtigheid 85%
NW 2 bft
Zicht 7.8 km

Weerbericht korte termijn Bilstain


Tot halverwege de nacht is er weinig bewolking. De wind neemt af en uiteindelijk gaat het in het binnenland licht vriezen. Later vannacht komt vanuit het westen meer bewolking opzetten en later volgt ook een enkele winterse bui. Morgen wisselen zon en stapelwolken elkaar af. Uit de bewolking valt soms een bui, mogelijk met hagel of natte sneeuw. Het wordt ongeveer 8 graden en er waait een meest matige westenwind, kracht 3 tot 4. In de nacht naar dinsdag is het wederom koud met landinwaarts lichte vorst.

Weersvoorspelling Bilstain voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond nacht ochtend middag avond
Nevelig, maar ook opklaringen-1° Geregeld zon, ook wolken Zon, maar ook een enkele bui Zon, maar ook een enkele bui Helder weer-2° Grijs door mist of dichte mist Geregeld zon, ook wolken Geregeld zon, ook wolken
0 mm 0 mm
2 mm
0.5 mm
0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
WNW 2 bft
W 3 bft
WNW 3 bft
WNW 3 bft
W 2 bft
NNW 2 bft
NNW 2 bft
NNW 2 bft
Het klaart vanavond geleidelijk op en het blijft droog in Bilstain. Vannacht koelt het af tot -1 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 7 °C morgenmiddag.

Het weer in Bilstain

Het weer in Bilstain wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 13:35 uur. Dat is 26 minuten langer dan vorige week.
06:50 uur zon op
20:25 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
5
5
Fietsweer
7
7
Golfweer
9
9
Visweer
5
5
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Bilstain op je site plaatsen!
Bekijk de widgets