Het weer nu in Bolland

Nu:
Helder weer
23 april 0:00 uur
0 mm
Vochtigheid 70%
NNO 3 bft
Zicht 9.1 km

Weerbericht korte termijn Bolland


Vannacht is het op de meeste plaatsen helder. De wind valt bijna helemaal weg en daardoor kan het flink afkoelen. Landinwaarts koelt het op uitgebreide schaal af tot iets onder nul. Lokaal ontstaan ook wat nevel- of mistflarden. Morgen start de dag koud, maar wel met flink wat zon. In de middag schuift er af en toe een stapelwolk voor de zon. Het blijft droog en met niet al te veel wind wordt het 10 graden in de buurt van de Waddenzee tot 14 graden in Zeeuws-Vlaanderen, Brabant en Limburg.

Weersvoorspelling Bolland voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond nacht ochtend middag avond
Helder weer Geregeld zon, ook wolken Geregeld zon, ook wolken13° Stralend zonnig weer10° Nevelig, maar ook opklaringen Geregeld zon, ook wolken Geregeld zon, ook wolken13° Geregeld zon, ook wolken
0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
NNO 3 bft
NO 2 bft
NNO 3 bft
NNO 3 bft
NO 2 bft
NO 3 bft
NO 3 bft
NO 3 bft
Het blijft vanavond helder en droog in Bolland. Vannacht koelt het af tot 0 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 13 °C morgenmiddag.

Het weer in Bolland

Het weer in Bolland wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 14:15 uur. Dat is 26 minuten langer dan vorige week.
06:30 uur zon op
20:45 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
4
5
Fietsweer
7
8
Golfweer
10
9
Visweer
8
6
Wandelweer
8
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Bolland op je site plaatsen!
Bekijk de widgets