Het weer nu in Langdorp

Nu:
Bewolkt met wat motregen
11 april 1:00 uur
0.2 mm
Vochtigheid 93%
NNW 2 bft
Zicht 4.9 km

Weerbericht korte termijn Langdorp


Bij minima van 1 tot 3 graden zijn er perioden met regen met soms ook enige tijd natte sneeuw. Vooral aan zee waait een stevige noordoostenwind. Vanochtend valt vooral in het oosten nog wat regen of natte sneeuw. In het zuiden van Limburg blijft het nog lang druilerig. In het westen blijft het op een enkele bui na droog en daar breekt later op de dag de zon door. Het wordt 4 graden in het zuiden van Limburg tot 7 graden in het westen van het land.

Weersvoorspelling Langdorp voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond nacht ochtend middag avond
Bewolkt met wat motregen Bewolkt met wat motregen Bewolkt met wat motregen Geregeld zon, ook wolken Nevelig, maar ook opklaringen-1° Geregeld zon, ook wolken Zon, maar ook een enkele bui Geregeld zon, ook wolken
1 mm
1 mm
1 mm
0 mm 0 mm 0 mm
1 mm
0 mm
N 3 bft
N 3 bft
N 3 bft
N 3 bft
NW 2 bft
WNW 3 bft
NW 3 bft
NW 3 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Langdorp, met vanavond en vannacht regen. Het koelt af tot 3 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op motregen en loopt de temperatuur op tot ongeveer 6 °C morgenmiddag.

Het weer in Langdorp

Het weer in Langdorp wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 13:32 uur. Dat is 27 minuten langer dan vorige week.
06:56 uur zon op
20:28 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

ma di
BBQweer
3
5
Fietsweer
6
7
Golfweer
6
9
Visweer
5
5
Wandelweer
8
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Langdorp op je site plaatsen!
Bekijk de widgets