Het weer nu in Mechelen

Nu:
Opklaringen, ook wolken
22 oktober 3:00 uur
15°
0 mm
Vochtigheid 81%
ZW 3 bft
Zicht 7.8 km

Weerbericht korte termijn Mechelen


Wolken en opklaringen wisselen elkaar af en vooral aan zee kan een enkele bui vallen. Het kwik ligt op veel plaatsen rond 13 graden. Overdag schijnt af en toe de zon en kan opnieuw een enkele bui ontstaan. Eerst voornamelijk in het noordwesten, later juist in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, aan zee meest krachtig en het wordt met 15 tot 19 graden weer behoorlijk zacht. Ook na vandaag ligt de temperatuur aan de hoge kant voor eind oktober. Het droge weer overheerst, maar zondag regent het enige tijd.

Weersvoorspelling Mechelen voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Opklaringen, ook wolken12° Geregeld zon, ook wolken13° Zware buien mogelijk17° Zware buien mogelijk, ook een opklaring14°
0 mm 0 mm
0.9 mm
0.7 mm
ZW 3 bft
ZW 3 bft
ZW 3 bft
ZW 2 bft
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Mechelen, met morgenmiddag kans op een regenbui. De temperatuur stijgt tot 17 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 14 °C.

Het weer in Mechelen

Het weer in Mechelen wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 10:16 uur. Dat is 26 minuten korter dan vorige week.
08:18 uur zon op
18:34 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
6
5
Fietsweer
6
5
Golfweer
9
9
Visweer
10
10
Wandelweer
8
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Mechelen op je site plaatsen!
Bekijk de widgets