Het weer nu in Turnhout

Nu:
Opklaringen, ook wolken
22 oktober 2:00 uur
15°
0 mm
Vochtigheid 84%
ZW 3 bft
Zicht 7.2 km

Weerbericht korte termijn Turnhout


De wind neemt vannacht verder af. Verder is het wisselend bewolkt en valt vooral langs de noordwestkust hier en daar een bui, Kouder dan 12 graden wordt het vannacht niet. Morgen overdag schijnt af en toe de zon en kan opnieuw een enkele bui ontstaan. Eerst voornamelijk in het noordwesten, later juist in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, aan zee meest krachtig en het wordt met 15 tot 19 graden weer behoorlijk zacht. In de avond neemt de wind af.

Weersvoorspelling Turnhout voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Opklaringen, ook wolken13° Geregeld zon, ook wolken14° Zon, maar ook een enkele bui17° Zware buien mogelijk, ook een opklaring13°
0 mm 0 mm
0.7 mm
0.7 mm
ZW 4 bft
ZW 4 bft
ZW 4 bft
ZW 3 bft
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Turnhout, met morgenmiddag kans op een regenbui. De temperatuur stijgt tot 17 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 13 °C.

Het weer in Turnhout

Het weer in Turnhout wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 10:16 uur. Dat is 26 minuten korter dan vorige week.
08:16 uur zon op
18:32 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
7
5
Fietsweer
7
5
Golfweer
9
9
Visweer
10
10
Wandelweer
8
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Turnhout op je site plaatsen!
Bekijk de widgets