Het weer nu in Iqaluit

Nu:
Zeer lage temperaturen
21 januari 8:00 uur
-40°
0 mm
Vochtigheid 59%
NNW 2 bft
Zicht 20.0 km

Weerbericht korte termijn Iqaluit


Vanuit het noorden neemt de bewolking geleidelijk toe. Verspreid over het land valt uit dikkere bewolking soms lichte regen of motregen. De temperatuur schommelt rond een graad of 6 bij een matige noordwestenwind. Later vanavond is het uiteindelijk overal bewolkt en met name in het oosten nu en dan druilerig. De komende nacht koelt het niet verder af dan 3 tot 5 graden, want het is overwegend bewolkt. Morgen is het wolkendek vrijwel aaneengesloten en lokaal motregent het. Het wordt ongeveer 7 graden.

Weersvoorspelling Iqaluit voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Zeer lage temperaturen-40° Zeer lage temperaturen-37° Bewolkt met wat lichte sneeuwval-30° Bewolkt met enige sneeuwval-25°
0 mm 0 mm
0.1 cm
2 cm
NNW 2 bft
O 2 bft
ZO 4 bft
ZO 5 bft
Het wordt vandaag geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Iqaluit, met vanavond kans op sneeuw. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot -37 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Vannacht is het bewolkt met kans op sneeuw en koelt het af tot ongeveer -25 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Iqaluit

Het weer in Iqaluit wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 06:08 uur. Dat is 38 minuten langer dan vorige week.
08:42 uur zon op
14:50 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
3
4
Fietsweer
5
7
Golfweer
6
8
Visweer
4
6
Wandelweer
8
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Iqaluit op je site plaatsen!
Bekijk de widgets