Het weer nu in Kuujjuaq

Nu:
Veel zon, ook sluierwolken
15 augustus 13:00 uur
23°
0 mm
Vochtigheid 33%
ZW 3 bft
Zicht 24.1 km

Weerbericht korte termijn Kuujjuaq


Vanavond zijn er naast brede opklaringen ook (stapel)wolken aanwezig. Lokaal komt een enkele pittige regen- of onweersbui voor. In de loop van de avond klaart het geleidelijk op en nemen de buien in activiteit af. Er staat een hooguit matige wind uit veranderlijke richtingen, later draaiend naar het noordoosten. Vannacht zijn er brede opklaringen en ontstaat op meerdere plaatsen nevel of een mistbank. Bij weinig wind koelt het geleidelijk af naar 17 tot 21 graden. Morgen ontstaan in de loop van de dag stapelwolken en wordt het bij een matige zuidoostenwind met 26 tot 31 graden opnieuw benauwd warm. Tijdens de middag en avond volgen vanuit het zuid(west)en weer enkele stevige regen- en onweersbuien, lokaal met veel regen in korte tijd, hagel en zware windstoten.

Weersvoorspelling Kuujjuaq voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Veel zon, ook sluierwolken24° Sluierwolken, ook nog zon18° Sluierwolken, ook opklaringen13° Veel zon, ook sluierwolken24°
0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
ZW 3 bft
ZZW 4 bft
ZZW 4 bft
ZW 4 bft
Het blijft vandaag bewolkt maar droog in Kuujjuaq. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 24 °C en is de wind matig, windkracht 3. Vannacht is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 13 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Kuujjuaq

Het weer in Kuujjuaq wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:19 uur. Dat is 34 minuten korter dan vorige week.
04:58 uur zon op
20:17 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
8
8
Fietsweer
7
7
Golfweer
9
9
Visweer
9
9
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Kuujjuaq op je site plaatsen!
Bekijk de widgets