Het weer nu in London

Nu:
Grijs door mist of dichte mist
22 januari 4:00 uur
-3°
0 mm
Vochtigheid 95%
NW 4 bft
Zicht 0.1 km

Weerbericht korte termijn London


Vandaag hebben we een mix van wolkenvelden en ruimte voor de zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog en bij een overwegend matige zuidwestenwind wordt het ongeveer 7 graden. Ook vanavond is het nog droog, vannacht neemt de kans op een bui toe, lokaal met winterse neerslag. Het kwik daalt naar -1 tot 3 graden. Morgenochtend kunnen een aantal winterse buien vallen, in de namiddag en avond neemt juist in het zuidoosten de kans op winterse neerslag toe. Met 5 graden is het een stukje kouder.

Weersvoorspelling London voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Bewolkt met enige sneeuwval-4° Geregeld zon, ook wolken-6° Zon, maar ook een enkele sneeuwbui-6° Opklaringen, ook een enkele sneeuwbui-8°
1 cm
0.1 mm
0.9 cm
0.7 cm
W 4 bft
WNW 4 bft
WNW 4 bft
WNW 4 bft
Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt maar het blijft zo goed als droog in London, met vannacht en morgenmiddag nog wel sneeuw. De temperatuur stijgt tot -6 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt met kans op een sneeuwbui en koelt het af tot ongeveer -8 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in London

Het weer in London wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 09:35 uur. Dat is 12 minuten langer dan vorige week.
07:49 uur zon op
17:24 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
3
3
Fietsweer
6
6
Golfweer
6
8
Visweer
5
6
Wandelweer
8
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van London op je site plaatsen!
Bekijk de widgets