Het weer nu in Mould Bay

Nu:
Bewolkt met wat lichte sneeuwval
24 september 4:00 uur
-5°
0.1 cm
Vochtigheid 96%
O 2 bft
Zicht 0.8 km

Weerbericht korte termijn Mould Bay


Vandaag breekt de zon geregeld door. In het noorden en westen valt vanmorgen een zeer lokale bui. Ook vanmiddag breekt de zon zeker landinwaarts nog regelmatig door. De temperatuur komt hier op een graad of 18 uit. In het westen is meer bewolking aanwezig en valt zo nu en dan een bui. De zuid- tot zuidwestenwind waait matig boven land, kracht 4 en aan zee staat soms een harde bries, kracht 7. Vanavond breiden de buien zich naar het binnenland uit, het koelt daarbij af naar 8 tot 12 graden. Morgen breekt opnieuw de zon zo nu en dan door, vooral in het westen zijn ook enkele buien actief.

Weersvoorspelling Mould Bay voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Bewolkt met enige sneeuwval-5° Zon, maar ook een enkele sneeuwbui-5° Zon en kans op een sneeuwbuitje-5° Enkele opklaringen, vaak ook wolken-8°
1 cm
0.6 cm
0.2 cm
0.1 mm
O 2 bft
O 2 bft
ONO 2 bft
NO 2 bft
Het wordt morgen bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Mould Bay. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot -5 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer -8 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Mould Bay

Het weer in Mould Bay wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:59 uur. Dat is 89 minuten korter dan vorige week.
07:48 uur zon op
19:47 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
4
6
Fietsweer
6
7
Golfweer
8
8
Visweer
5
4
Wandelweer
6
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Mould Bay op je site plaatsen!
Bekijk de widgets