Het weer nu in Red Deer

Nu:
Geheel bewolkt
17 april 6:00 uur
0 mm
Vochtigheid 53%
W 2 bft
Zicht 23.4 km

Weerbericht korte termijn Red Deer


Er is een afwisseling van zon en enkele wolkenvelden. De komende uren neemt vanuit het oosten de bewolking nog iets verder toe en verspreid ontstaan ook stapelwolken, maar het blijft overwegend droog. Bij een zwakke tot matige noordenwind wordt het maximaal een graad of 12. Komende nacht zijn er opklaringen, lokaal ontstaat grondmist en het koelt af naar 1 tot 4 graden. Morgen valt in het noordoosten een enkele bui, elders blijft het droog en verder schijnt de zon geregeld. Met 13 tot 15 graden is het iets zachter.

Weersvoorspelling Red Deer voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Geregeld zon, ook wolken11° Veel zon, ook sluierwolken16° Zon en kans op een buitje Grijs met een mix van regen en sneeuw
0 mm 0 mm
0.2 mm
4 mm
NW 2 bft
N 4 bft
NNO 4 bft
N 3 bft
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Red Deer. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 16 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 8 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Red Deer

Het weer in Red Deer wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 14:05 uur. Dat is 28 minuten langer dan vorige week.
06:33 uur zon op
20:38 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
3
4
Fietsweer
5
7
Golfweer
5
9
Visweer
4
6
Wandelweer
6
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Red Deer op je site plaatsen!
Bekijk de widgets