Het weer nu in Saskatoon

Nu:
Nevelig, maar ook opklaringen
15 augustus 3:00 uur
13°
0 mm
Vochtigheid 96%
NO 2 bft
Zicht 1.4 km

Weerbericht korte termijn Saskatoon


Vanmiddag wordt het 25 tot 29 graden. Daarbij is de luchtvochtigheid hoog, waardoor het drukkend aanvoelt. Er trekken wolkenvelden over het land en op sommige plaatsen komt een regen- of onweersbui tot ontwikkeling. Er zijn echter ook plaatsen waar het droog blijft met een goed doorbrekende zon. Vanavond komt lokaal nog een bui voor, vannacht is het op de meeste plaatsen droog. Veel kouder dan 16 graden wordt het niet. Morgen houden we de mix van zon en wolkenvelden. Op de meeste plaatsen blijft het droog en met 25 tot 30 graden is het zomers warm.

Weersvoorspelling Saskatoon voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Zware buien mogelijk, ook een opklaring13° Zon, maar ook een enkele bui19° Enkele onweersbui, ook zon29° Enkele onweersbui, ook zon22°
2 mm
1 mm
1 mm
0.6 mm
NNO 3 bft
Z 3 bft
ZZW 4 bft
ZZO 3 bft
Het wordt vandaag geleidelijk minder bewolkt maar het blijft zo goed als droog in Saskatoon. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 17 °C en is de wind matig, windkracht 4. Vannacht is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 9 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Saskatoon

Het weer in Saskatoon wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 14:40 uur. Dat is 25 minuten korter dan vorige week.
05:50 uur zon op
20:30 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
3
7
Fietsweer
2
7
Golfweer
5
9
Visweer
4
8
Wandelweer
4
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Saskatoon op je site plaatsen!
Bekijk de widgets