Het weer nu in Ganzhou

Nu:
Veel zon, enkele wolken
27 juli 17:00 uur
35°
0 mm
Vochtigheid 46%
NNO 2 bft
Zicht 23.3 km

Weerbericht korte termijn Ganzhou


Het is eerst overwegend droog met af en toe ruimte voor de zon. Het zuidwesten krijgt vanochtend als eerste met buien te maken. Vanmiddag ontstaan verspreid over het land felle buien met kans op onweer, hagel en windstoten. Tijdens droge momenten wisselen zon en wolken elkaar af. Het wordt 21 tot 24 graden. Er staat een matige zuidwestenwind. Aan zee kan het vrij krachtig waaien. Morgen heeft eerst vooral het westen met buien te maken, later vallen ook elders enkele buien.

Weersvoorspelling Ganzhou voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Geregeld zon, ook wolken37° Opklaringen, ook wolken30° Opklaringen en kans op een buitje26° Zon en kans op een buitje33°
0 mm 0 mm
0.3 mm
0.2 mm
NO 2 bft
NO 2 bft
ZZW 1 bft
WZW 1 bft
Het wordt vandaag geleidelijk zonniger en het blijft zo goed als droog in Ganzhou, met vannacht nog wel kans op een regenbui. Het koelt af tot 26 °C en de wind is zeer zwak, windkracht 1. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en is de temperatuur ongeveer 33 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Ganzhou

Het weer in Ganzhou wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 13:25 uur. Dat is 7 minuten korter dan vorige week.
05:44 uur zon op
19:09 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
9
4
Fietsweer
7
2
Golfweer
10
5
Visweer
8
4
Wandelweer
8
4

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Ganzhou op je site plaatsen!
Bekijk de widgets