Het weer nu in Ningbo

Nu:
Bewolkt met wat motregen
28 januari 1:00 uur
0.1 mm
Vochtigheid 90%
N 3 bft
Zicht 9.2 km

Weerbericht korte termijn Ningbo


Vanavond is het uiteindelijk overal droog en opklaringen breiden zich verder over ons land uit. Vannacht neemt de wind af en de temperatuur daalt naar 4 graden aan zee tot lokaal nabij nul in het binnenland. Op de koudste plaatsen kan mist ontstaan. Morgenochtend zien we de zon van tijd tot tijd, regionaal komen echter hardnekkige wolkenvelden voor. In de loop van de dag neemt overal de bewolking toe en met name 's avonds valt af en toe lichte regen of motregen. Het wordt zo'n 8 graden en de wind waait matig uit het noordwesten.

Weersvoorspelling Ningbo voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond nacht ochtend middag avond
Grijs en enige tijd regen Grijs en enige tijd regen Grijs en enige tijd regen Grijs en enige tijd regen Grijs en enige tijd regen Grijs en enige tijd regen Grijs en enige tijd regen Bewolkt met wat regen
3 mm
3 mm
2 mm
4 mm
2 mm
3 mm
5 mm
1 mm
NNO 3 bft
N 3 bft
N 3 bft
N 3 bft
N 2 bft
N 2 bft
N 2 bft
N 2 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Ningbo, met vanavond en vannacht regen. Het koelt af tot 4 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag regenachtig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 5 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Ningbo

Het weer in Ningbo wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 10:40 uur. Dat is 9 minuten langer dan vorige week.
06:47 uur zon op
17:27 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
2
6
Fietsweer
3
7
Golfweer
2
9
Visweer
6
7
Wandelweer
3
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Ningbo op je site plaatsen!
Bekijk de widgets