Het weer nu in Cúcuta

Nu:
Veel zon, ook sluierwolken
15 augustus 15:00 uur
32°
0 mm
Vochtigheid 60%
NNO 2 bft
Zicht 19.7 km

Weerbericht korte termijn Cúcuta


Vanavond zijn er naast brede opklaringen ook wat wolkenvelden aanwezig. Lokaal komt in eerste instantie nog een enkele regen- of onweersbui voor. Geleidelijk klaart het op en nemen de buien in activiteit af. Er staat een hooguit matige wind uit noordoostelijke richting. Vannacht zijn er brede opklaringen en ontstaat op meerdere plaatsen nevel of een mistbank. Bij weinig wind koelt het geleidelijk af naar 17 tot 21 graden. Morgen zijn er zonnige perioden en ontstaan in de loop van de dag stapelwolken. Bij een matige zuidoostenwind wordt het met 26 tot 31 graden opnieuw benauwd warm. Tijdens de middag en avond volgen vanuit het zuid(west)en weer enkele stevige regen- en onweersbuien, lokaal met veel regen in korte tijd, hagel en zware windstoten.

Weersvoorspelling Cúcuta voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Enkele onweersbui, ook zon34° Opklaringen en kans op een buitje24° Sluierwolken, ook opklaringen22° Onweersbuien, soms zon32°
2 mm
0.3 mm
0 mm
3 mm
NNO 2 bft
ZZW 1 bft
ZZW 1 bft
NNO 1 bft
Het blijft vandaag bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Cúcuta, met vanmiddag kans op onweer en vanavond kans op een regenbui. Vannacht koelt het af tot 22 °C en is de wind zeer zwak, windkracht 1. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op onweer en is de temperatuur ongeveer 32 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Cúcuta

Het weer in Cúcuta wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:23 uur. Dat is 2 minuten korter dan vorige week.
05:43 uur zon op
18:06 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
3
4
Fietsweer
1
2
Golfweer
1
3
Visweer
5
6
Wandelweer
3
3

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Cúcuta op je site plaatsen!
Bekijk de widgets