Het weer nu in Pereira

Nu:
Zon, maar ook een enkele bui
15 augustus 14:00 uur
23°
0.7 mm
Vochtigheid 70%
WNW 1 bft
Zicht 15.2 km

Weerbericht korte termijn Pereira


Vanavond zijn er naast brede opklaringen ook (stapel)wolken aanwezig. Lokaal komt een enkele pittige regen- of onweersbui voor. In de loop van de avond klaart het geleidelijk op en nemen de buien in activiteit af. Er staat een hooguit matige wind uit veranderlijke richtingen, later draaiend naar het noordoosten. Vannacht zijn er brede opklaringen en ontstaat op meerdere plaatsen nevel of een mistbank. Bij weinig wind koelt het geleidelijk af naar 17 tot 21 graden. Morgen ontstaan in de loop van de dag stapelwolken en wordt het bij een matige zuidoostenwind met 26 tot 31 graden opnieuw benauwd warm. Tijdens de middag en avond volgen vanuit het zuid(west)en weer enkele stevige regen- en onweersbuien, lokaal met veel regen in korte tijd, hagel en zware windstoten.

Weersvoorspelling Pereira voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Zware buien mogelijk23° Zware buien mogelijk, ook een opklaring16° Grijs en enige tijd regen15° Zon, maar ook een enkele bui21°
3 mm
2 mm
3 mm
1 mm
WZW 1 bft
WZW 1 bft
ONO 1 bft
W 1 bft
Het blijft vandaag bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Pereira. Vannacht koelt het af tot 14 °C en is de wind zeer zwak, windkracht 1. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en is de temperatuur ongeveer 22 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Pereira

Het weer in Pereira wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:16 uur. Dat is 1 minuten korter dan vorige week.
05:59 uur zon op
18:15 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
5
4
Fietsweer
5
5
Golfweer
3
3
Visweer
9
9
Wandelweer
6
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Pereira op je site plaatsen!
Bekijk de widgets