Het weer nu in Santa Catharina

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
10 augustus 20:00 uur
27°
0 mm
Vochtigheid 84%
O 4 bft
Zicht 10.6 km

Weerbericht korte termijn Santa Catharina


Vannacht blijft het vrijwel overal droog en koelt het maar moeizaam af. Op het platteland daalt het kwik naar 18 tot 20 graden, in steden wordt het in sommige wijken niet kouder dan 25 graden. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Overdag schijnt de zon op veel plaatsen volop. In het zuiden en midden kunnen stapelwolken ontstaan en mogelijk groeit een enkel exemplaar uit tot een stevige onweersbui. Het wordt wederom heet met maxima van 30 tot 36 graden. Ook woensdag levert vrij zonnig en tropisch warm weer op met slecht een kleine kans op een lokale onweersbui.

Weersvoorspelling Santa Catharina voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Opklaringen, maar ook een enkele bui27° Opklaringen, maar ook een enkele bui26° Zon en kans op een buitje29° Veel zon, ook sluierwolken31°
2 mm
2 mm
0.3 mm
0 mm
O 4 bft
O 4 bft
O 4 bft
O 5 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Santa Catharina, met vanavond en vannacht nog wel regen. Het koelt af tot 26 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 31 °C morgenmiddag.

Het weer in Santa Catharina

Het weer in Santa Catharina wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:34 uur. Dat is 4 minuten korter dan vorige week.
06:24 uur zon op
18:58 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
8
9
Fietsweer
6
4
Golfweer
8
6
Visweer
9
7
Wandelweer
9
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Santa Catharina op je site plaatsen!
Bekijk de widgets