Het weer nu in Willemstad

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
10 augustus 21:00 uur
27°
0 mm
Vochtigheid 86%
O 4 bft
Zicht 10.2 km

Weerbericht korte termijn Willemstad


Vannacht blijft het vrijwel overal droog en koelt het maar moeizaam af. Op het platteland daalt het kwik naar 18 tot 20 graden, in steden wordt het in sommige wijken niet kouder dan 25 graden. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Overdag schijnt de zon op veel plaatsen volop. In het zuiden en midden kunnen stapelwolken ontstaan en mogelijk groeit een enkel exemplaar uit tot een stevige onweersbui. Het wordt wederom heet met maxima van 30 tot 36 graden. Ook woensdag levert vrij zonnig en tropisch warm weer op met slecht een kleine kans op een lokale onweersbui.

Weersvoorspelling Willemstad voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Zware buien mogelijk, ook een opklaring27° Opklaringen, maar ook een enkele bui26° Zon en kans op een buitje30° Veel zon, ook sluierwolken31°
2 mm
0.9 mm
0.3 mm
0.1 mm
O 4 bft
O 4 bft
O 4 bft
O 5 bft
Het wordt morgen geleidelijk zonniger en de kans op neerslag neemt af in Willemstad, met vannacht en morgenochtend nog wel regen. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 31 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 27 °C.

Het weer in Willemstad

Het weer in Willemstad wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:34 uur. Dat is 4 minuten korter dan vorige week.
06:24 uur zon op
18:58 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
8
9
Fietsweer
6
5
Golfweer
8
7
Visweer
9
8
Wandelweer
8
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Willemstad op je site plaatsen!
Bekijk de widgets