Het weer nu in Agia Napa

Nu:
Opklaringen, ook wolken
29 november 0:00 uur
15°
0 mm
Vochtigheid 85%
NW 2 bft
Zicht 15.6 km

Weerbericht korte termijn Agia Napa


De bewolking is erg hardnekkig en ook komt op veel plaatsen nog mist voor. De temperatuur daalt vannacht heel langzaam tot net iets boven nul. Mocht het later vannacht plaatselijk toch opklaren, dan kan het een graadje vriezen. Ook morgen overheerst de bewolking. Pas in de middag weet in een deel van het land de zon nog door te breken. Het wordt maximaal 2 tot 4 graden. In de nacht naar maandag gaat het bij opklaringen enkele graden vriezen. Overdag neemt de bewolking toe en later op maandag volgt wat regen.

Weersvoorspelling Agia Napa voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond nacht ochtend middag avond
Opklaringen en kans op een buitje13° Zon, maar ook een enkele bui18° Veel zon, enkele wolken20° Opklaringen en kans op een buitje16° Opklaringen, maar ook een enkele bui15° Zon, maar ook een enkele bui18° Zware buien mogelijk18° Opklaringen, maar ook een enkele bui15°
0.4 mm
0.7 mm
0.1 mm
0.2 mm
2 mm
0.9 mm
4 mm
1 mm
NW 2 bft
ONO 2 bft
O 2 bft
W 1 bft
W 1 bft
ZZO 2 bft
ZZO 2 bft
WNW 1 bft
Het klaart vanavond geleidelijk op en de kans op neerslag neemt af in Agia Napa, met vanavond en vannacht nog wel regen. Het koelt af tot 13 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 20 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Agia Napa

Het weer in Agia Napa wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 10:01 uur. Dat is 9 minuten korter dan vorige week.
06:32 uur zon op
16:33 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

ma di
BBQweer
5
4
Fietsweer
5
4
Golfweer
5
4
Visweer
8
7
Wandelweer
7
6

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Agia Napa op je site plaatsen!
Bekijk de widgets