Het weer nu in Selde

Nu:
Geheel bewolkt
06 maart 19:00 uur
0 mm
Vochtigheid 80%
W 5 bft
Zicht 13.3 km

Weerbericht korte termijn Selde


Vanavond en vannacht komen in het zuiden van het land de meeste opklaringen voor. Bij weinig wind kan gemakkelijk mist tot ontwikkeling komen. In het midden en noorden van het land wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af. Tijdens opklaringen vriest het vannacht enkele graden, onder hardnekkige bewolking is het minder koud. Morgen wisselen wolkenvelden en zon elkaar af. Later valt in het noorden een lokale bui. Het wordt een graad of 6. Er staat weinig wind, alleen in het Waddengebied staat wat meer wind.

Weersvoorspelling Selde voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Enkele opklaringen, vaak ook wolken Enkele opklaringen, vaak ook wolken Geregeld zon, ook wolken Veel zon, enkele wolken
0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
W 5 bft
W 5 bft
WNW 4 bft
NW 4 bft
Het blijft vandaag bewolkt maar zo goed als droog in Selde. Vannacht koelt het af tot 4 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenochtend begint de dag zonnig en is de temperatuur ongeveer 6 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Selde

Het weer in Selde wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:06 uur. Dat is 33 minuten langer dan vorige week.
07:02 uur zon op
18:08 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
5
4
Fietsweer
6
7
Golfweer
8
8
Visweer
5
5
Wandelweer
8
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Selde op je site plaatsen!
Bekijk de widgets