Het weer nu in Cabrera

Nu:
Brede opklaringen
06 december 7:00 uur
22°
0 mm
Vochtigheid 93%
ZZO 2 bft
Zicht 8.5 km

Weerbericht korte termijn Cabrera


De bewolking overheerst en het is fris met temperaturen tussen 3 en 5 graden. Daarbij staat een matige tot vrij krachtige zuidenwind. Tegen de avond bereikt een neerslaggebied het westen en die zone breidt zich gedurende avond oostwaarts uit. Eerst valt enige tijd regen, maar m.u.v. de kustgebieden gaat de regen al snel over in (natte) sneeuw. In de oostelijke helft kan zich een sneeuwdekje van 1-3 cm vormen. Zodra het droog wordt loopt het kwik weer wat op en zal de sneeuw smelten. Morgen schijnt af en toe de zon en wordt het een graad of 5.

Weersvoorspelling Cabrera voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Zware buien mogelijk25° Zon, maar ook een enkele bui29° Opklaringen, maar ook een enkele bui24° Zware buien mogelijk, ook een opklaring23°
7 mm
0.8 mm
1 mm
3 mm
OZO 3 bft
O 4 bft
O 4 bft
ZO 3 bft
Het wordt morgen geleidelijk zonniger en de neerslagkans blijft hoog in Cabrera. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 29 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 24 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Cabrera

Het weer in Cabrera wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:00 uur. Dat is 3 minuten korter dan vorige week.
07:01 uur zon op
18:01 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
9
9
Fietsweer
7
8
Golfweer
7
8
Visweer
6
6
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Cabrera op je site plaatsen!
Bekijk de widgets