Het weer nu in Maimón

Nu:
Veel zon, ook sluierwolken
26 oktober 17:00 uur
29°
0 mm
Vochtigheid 71%
O 3 bft
Zicht 14.8 km

Weerbericht korte termijn Maimón


Vanavond zijn er enkele buien actief. Niet alleen in de kustgebieden, maar ook landinwaarts. Tussendoor is het ook droog met een enkele opklaring. Vannacht neemt het aantal buien wat af. De temperatuur daalt dan naar 8 of 9 graden. Morgen valt in het noorden nog lokaal een bui, verder breekt af en toe de zon door en pas in de namiddag bereikt een volgende regenzone het zuidwesten van het land. De zuidenwind waait matig tot krachtig, kracht 4 tot 6 en trekt in de avond nog iets aan. Het wordt in de middag een graad of 12.

Weersvoorspelling Maimón voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Veel zon, ook sluierwolken31° Opklaringen, maar ook een enkele bui26° Opklaringen en kans op een buitje24° Zon en kans op een buitje28°
0 mm
0.6 mm
0.2 mm
0.2 mm
O 3 bft
O 3 bft
OZO 2 bft
ONO 2 bft
Het blijft vandaag bewolkt maar zo goed als droog in Maimón, met vanavond en vannacht kans op een regenbui. Het koelt af tot 24 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en is de temperatuur ongeveer 28 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Maimón

Het weer in Maimón wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:30 uur. Dat is 7 minuten korter dan vorige week.
06:41 uur zon op
18:11 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
8
8
Fietsweer
7
7
Golfweer
8
8
Visweer
9
8
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Maimón op je site plaatsen!
Bekijk de widgets