Het weer nu in Aachen / Merzbruck

Nu:
Veel zon, enkele wolken
13 augustus 10:00 uur
25°
0 mm
Vochtigheid 70%
ZZO 1 bft
Zicht 9.9 km

Weerbericht korte termijn Aachen / Merzbruck


Vanochtend valt lokaal al een enkele bui, vanmiddag en vanavond ontstaan op meer plaatsen regen- en onweersbuien. Lokaal is kans op hagel, veel regen in korte tijd en zware windstoten. Voor de buien uit zijn er perioden met zon en op de warmste plaatsen wordt het zo'n 33 graden. Vannacht worden de buien geleidelijk minder intens, maar morgen leeft in de loop van de dag de buiigheid weer op. Lokaal is weer kans op onweer en veel regen. Warmer dan 28 graden wordt het op veel plaatsen niet.

Weersvoorspelling Aachen / Merzbruck voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Geregeld zon, ook wolken23° Enkele onweersbui, ook zon31° Zon, maar ook een enkele bui25° Zware buien mogelijk, ook een opklaring20°
0 mm
4 mm
1 mm
0.6 mm
ZZO 2 bft
Z 2 bft
ZZO 1 bft
ZZW 2 bft
Het blijft vandaag bewolkt en wisselvallig in Aachen / Merzbruck, met vanmiddag kans op onweer en vanavond regen. De temperatuur stijgt tot 31 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Vannacht is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 20 °C.

Het weer in Aachen / Merzbruck

Het weer in Aachen / Merzbruck wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 14:39 uur. Dat is 24 minuten korter dan vorige week.
06:20 uur zon op
20:59 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
3
6
Fietsweer
2
6
Golfweer
2
5
Visweer
5
9
Wandelweer
4
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Aachen / Merzbruck op je site plaatsen!
Bekijk de widgets