Het weer nu in Feusdorf

Nu:
Opklaringen, ook wolken
11 augustus 2:00 uur
19°
0 mm
Vochtigheid 60%
ZO 2 bft
Zicht 9.7 km

Weerbericht korte termijn Feusdorf


Vannacht blijft het vrijwel overal droog en koelt het maar moeizaam af. Op het platteland daalt het kwik naar 18 tot 20 graden, in steden wordt het in sommige wijken niet kouder dan 25 graden. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Overdag schijnt de zon op veel plaatsen volop. In het zuiden en midden kunnen stapelwolken ontstaan en mogelijk groeit een enkel exemplaar uit tot een stevige onweersbui. Het wordt wederom heet met maxima van 30 tot 36 graden. Ook woensdag levert vrij zonnig en tropisch warm weer op met slecht een kleine kans op een lokale onweersbui.

Weersvoorspelling Feusdorf voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Zware buien mogelijk, ook een opklaring18° Zon, maar ook een enkele bui21° Enkele onweersbui, ook zon27° Enkele onweersbui, ook zon21°
0.5 mm
0.5 mm
3 mm
2 mm
NO 2 bft
ZO 2 bft
ZO 2 bft
ZO 2 bft
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Feusdorf. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 27 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het bewolkt met kans op onweer en koelt het af tot ongeveer 21 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Feusdorf

Het weer in Feusdorf wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 14:43 uur. Dat is 22 minuten korter dan vorige week.
06:17 uur zon op
21:00 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
3
5
Fietsweer
3
5
Golfweer
3
5
Visweer
5
5
Wandelweer
5
6

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Feusdorf op je site plaatsen!
Bekijk de widgets