Het weer nu in Freiburg im Breisgau

Nu:
Bewolkt met enige sneeuwval
16 januari 22:00 uur
-2°
0.5 cm
Vochtigheid 84%
ZZW 3 bft
Zicht 9.7 km

Weerbericht korte termijn Freiburg im Breisgau


Het is bewolkt en een gebied met sneeuwval trekt momenteel oostwaarts. Vrijwel overal in het land valt 2 centimeter, lokaal is een centimeter of 4 mogelijk. Aan het eind van de avond begint het westen te dooien. Vannacht trekken vanaf de Noordzee een aantal regenbuien het land op, in het oosten kan dit nog tot de ochtend sneeuw zijn. Lokaal kan het verraderlijk glad worden door bevriezing van natte weggedeelten. Morgenochtend valt er in de oosthoek nog een laatste vlok, elders treed al snel de dooi in. Tijdens de middag is het op de meeste plekken droog bij 3 tot 6 graden.

Weersvoorspelling Freiburg im Breisgau voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Grijs en forse sneeuwval-2° Grijs en enige tijd sneeuwval-1° Grijs met regen en sneeuw Grijs met een mix van regen en sneeuw
2 cm
2 cm
1 mm
4 mm
ZZO 3 bft
ZZW 3 bft
ZZW 3 bft
ZZW 1 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Freiburg im Breisgau, met vanavond en vannacht sneeuw. Het koelt af tot -1 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op natte sneeuw en loopt de temperatuur op tot ongeveer 1 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Freiburg im Breisgau

Het weer in Freiburg im Breisgau wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:51 uur. Dat is 13 minuten langer dan vorige week.
08:13 uur zon op
17:04 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
2
5
Fietsweer
3
6
Golfweer
1
8
Visweer
3
5
Wandelweer
3
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Freiburg im Breisgau op je site plaatsen!
Bekijk de widgets