Het weer nu in Greding

Nu:
Veel zon, ook sluierwolken
13 augustus 10:00 uur
26°
0 mm
Vochtigheid 55%
ZZO 2 bft
Zicht 17.3 km

Weerbericht korte termijn Greding


Vanochtend valt lokaal al een enkele bui, vanmiddag en vanavond ontstaan op meer plaatsen regen- en onweersbuien. Lokaal is kans op hagel, veel regen in korte tijd en zware windstoten. Voor de buien uit zijn er perioden met zon en op de warmste plaatsen wordt het zo'n 33 graden. Vannacht worden de buien geleidelijk minder intens, maar morgen leeft in de loop van de dag de buiigheid weer op. Lokaal is weer kans op onweer en veel regen. Warmer dan 28 graden wordt het op veel plaatsen niet.

Weersvoorspelling Greding voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Veel zon, ook sluierwolken26° Bewolkt en kans op een onweersbui27° Zon en kans op een buitje22° Enkele opklaringen, vaak ook wolken17°
0 mm
0.8 mm
0.3 mm
0 mm
ZW 2 bft
ZW 2 bft
W 2 bft
Z 1 bft
Het wordt vandaag geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Greding, met vanmiddag kans op een onweersbui en vanavond kans op een regenbui. De temperatuur stijgt tot 27 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Vannacht is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 17 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Greding

Het weer in Greding wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 14:30 uur. Dat is 22 minuten korter dan vorige week.
06:05 uur zon op
20:35 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
3
6
Fietsweer
3
4
Golfweer
2
6
Visweer
5
6
Wandelweer
5
6

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Greding op je site plaatsen!
Bekijk de widgets