Het weer nu in Kork

Nu:
Grijs door mist of dichte mist
17 januari 1:00 uur
-2°
0 mm
Vochtigheid 94%
Z 2 bft
Zicht 0.2 km

Weerbericht korte termijn Kork


Het is bewolkt en een gebied met sneeuwval trekt momenteel oostwaarts. Vrijwel overal in het land valt 2 centimeter, lokaal is een centimeter of 4 mogelijk. Aan het eind van de avond begint het westen te dooien. Vannacht trekken vanaf de Noordzee een aantal regenbuien het land op, in het oosten kan dit nog tot de ochtend sneeuw zijn. Lokaal kan het verraderlijk glad worden door bevriezing van natte weggedeelten. Morgenochtend valt er in de oosthoek nog een laatste vlok, elders treed al snel de dooi in. Tijdens de middag is het op de meeste plekken droog bij 3 tot 6 graden.

Weersvoorspelling Kork voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Grijs en forse sneeuwval-2° Bewolkt met enige sneeuwval-1° Grijs met regen en sneeuw Grijs met een mix van regen en sneeuw
1 cm
1 cm
2 mm
0.6 mm
Z 2 bft
Z 2 bft
ZW 2 bft
ZW 2 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Kork, met vanavond en vannacht sneeuw. Het koelt af tot -2 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op sneeuw en loopt de temperatuur op tot ongeveer 1 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Kork

Het weer in Kork wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:50 uur. Dat is 14 minuten langer dan vorige week.
08:15 uur zon op
17:05 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

ma di
BBQweer
4
2
Fietsweer
6
3
Golfweer
7
4
Visweer
6
5
Wandelweer
7
6

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Kork op je site plaatsen!
Bekijk de widgets