Het weer nu in Münster

Nu:
Geheel bewolkt
22 januari 1:00 uur
0 mm
Vochtigheid 84%
ZZW 5 bft
Zicht 10.5 km

Weerbericht korte termijn Münster


Vannacht is het eerst bewolkt en valt er nog enige tijd regen. In de loop van de nacht wordt het vanuit het westen droger en komen opklaringen voor. De minima liggen tussen 2 en 5 graden. Vrijdag is er een mix van wolken en zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog bij maxima van een graad of 7. Zaterdag komen verspreid over het land enkele buien voor. Daarbij is kans op natte sneeuw want het wordt kouder. Overdag wordt het hooguit 5 graden en in de nachten liggen de minima rond het vriespunt.

Weersvoorspelling Münster voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond nacht ochtend middag avond
Grijs en enige tijd regen Geregeld zon, ook wolken Geregeld zon, ook wolken Sluierwolken, ook opklaringen Sluierwolken, ook opklaringen Veel zon, ook sluierwolken Zon, maar ook een enkele bui Geheel bewolkt
4 mm
0.1 mm
0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
0.6 mm
0.2 mm
ZZW 5 bft
WZW 3 bft
WZW 3 bft
ZW 2 bft
ZZW 2 bft
Z 3 bft
ZZW 3 bft
ZZW 2 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Münster, met vanavond en vannacht regen. Het koelt af tot 4 °C en de wind is vrij krachtig, windkracht 5. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 6 °C morgenmiddag.

Het weer in Münster

Het weer in Münster wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:32 uur. Dat is 19 minuten langer dan vorige week.
08:25 uur zon op
16:57 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
3
4
Fietsweer
5
6
Golfweer
7
7
Visweer
7
5
Wandelweer
7
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Münster op je site plaatsen!
Bekijk de widgets