Het weer nu in Neurenberg

Nu:
Helder met sluierwolken
21 juni 5:00 uur
16°
0 mm
Vochtigheid 97%
WZW 1 bft
Zicht 8.1 km

Weerbericht korte termijn Neurenberg


Vannacht breiden buien zich over een steeds groter deel van het land uit. Het wordt minimaal 13 tot 15 graden. Ook morgen regent het nog geruime tijd. Regionaal komt dan ook aardig wat regenwater naar beneden. Later op de dag wordt het in het zuiden droger met in Limburg misschien nog een knipoog van de zon. Daar kan het dan 20 graden worden, elders zorgen wolken, regen en een noordelijke wind ervoor dat het maximaal 15 graden wordt.

Weersvoorspelling Neurenberg voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Zware buien mogelijk, ook een opklaring16° Geregeld zon, ook wolken21° Stevige buien met regen, sneeuw en hagel26° Onweersbui met kans op hagel23°
5 mm
0 mm
0.3 mm
0.4 mm
NW 4 bft
W 2 bft
W 2 bft
WNW 2 bft
Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Neurenberg, met vannacht en morgenmiddag nog wel kans op een regen- en hagelbui. De temperatuur stijgt tot 26 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenavond is het bewolkt met kans op een hagelbui en onweer en koelt het af tot ongeveer 23 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Neurenberg

Het weer in Neurenberg wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 16:17 uur. Dat is 2 minuten langer dan vorige week.
05:09 uur zon op
21:26 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
5
8
Fietsweer
5
7
Golfweer
4
8
Visweer
8
9
Wandelweer
6
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Neurenberg op je site plaatsen!
Bekijk de widgets