Het weer nu in Sandersdorf

Nu:
Zon en kans op een buitje
05 augustus 16:00 uur
20°
0.2 mm
Vochtigheid 68%
O 2 bft
Zicht 12.1 km

Weerbericht korte termijn Sandersdorf


Zon en wolken wisselen elkaar langzaam af. Op sommige plaatsen komen enkele felle regen- en onweersbuien voor. Daarbij is het 21 tot 24 graden en houdt de wind het tamelijk rustig. Vanavond verdwijnen de buien, maar raakt het vanuit het zuidwesten bewolkt. In de nacht trekken namelijk nieuwe buien over ons land. Het koelt niet verder af dan 14 graden. Morgen begint overwegend bewolkt en buiig. Later op de dag klaart het vanuit het zuidwesten op. Met hooguit 22 graden en een aantrekkende wind is het fris.

Weersvoorspelling Sandersdorf voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Forse onweersbui met kans op hagel21° Onweersbui met kans op hagel17° Opklaringen, ook wolken13° Zon, maar ook een enkele bui19°
2 mm
2 mm
0 mm
0.5 mm
OZO 2 bft
OZO 2 bft
ZO 2 bft
ZW 2 bft
Het wordt vandaag geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Sandersdorf, met vanmiddag en vanavond nog wel kans op onweer en hagel. Vannacht koelt het af tot 13 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en is de temperatuur ongeveer 19 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Sandersdorf

Het weer in Sandersdorf wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:11 uur. Dat is 23 minuten korter dan vorige week.
05:42 uur zon op
20:53 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
6
4
Fietsweer
7
4
Golfweer
7
6
Visweer
8
5
Wandelweer
8
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Sandersdorf op je site plaatsen!
Bekijk de widgets