Het weer nu in Sugenheim

Nu:
Geheel bewolkt
17 januari 0:00 uur
-4°
0 mm
Vochtigheid 86%
ZZO 1 bft
Zicht 8.7 km

Weerbericht korte termijn Sugenheim


Het is bewolkt en een gebied met sneeuwval trekt momenteel oostwaarts. Vrijwel overal in het land valt 2 centimeter, lokaal is een centimeter of 4 mogelijk. Aan het eind van de avond begint het westen te dooien. Vannacht trekken vanaf de Noordzee een aantal regenbuien het land op, in het oosten kan dit nog tot de ochtend sneeuw zijn. Lokaal kan het verraderlijk glad worden door bevriezing van natte weggedeelten. Morgenochtend valt er in de oosthoek nog een laatste vlok, elders treed al snel de dooi in. Tijdens de middag is het op de meeste plekken droog bij 3 tot 6 graden.

Weersvoorspelling Sugenheim voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond nacht ochtend middag avond
Bewolkt met wat lichte sneeuwval-4° Bewolkt met enige sneeuwval-3° Bewolkt met wat lichte sneeuwval-1° Bewolkt met enige sneeuwval-2° Bewolkt met wat lichte sneeuwval-1° Bewolkt met enige sneeuwval Geregeld zon, ook wolken Geheel bewolkt
0.3 cm
1 cm
0.3 cm
0.9 cm
0.4 cm
0.6 cm
0 mm 0 mm
ZZO 1 bft
ZZO 1 bft
ZW 2 bft
W 3 bft
W 3 bft
WZW 3 bft
WZW 4 bft
WZW 4 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Sugenheim, met vanavond kans op mist en vannacht kans op sneeuw. Het koelt af tot -4 °C en de wind is zeer zwak, windkracht 1. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op sneeuw en loopt de temperatuur op tot ongeveer -1 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Sugenheim

Het weer in Sugenheim wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:41 uur. Dat is 15 minuten langer dan vorige week.
08:08 uur zon op
16:49 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

ma di
BBQweer
3
2
Fietsweer
5
2
Golfweer
7
2
Visweer
5
4
Wandelweer
7
4

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Sugenheim op je site plaatsen!
Bekijk de widgets