Het weer nu in Ähtäri

Nu:
Geheel bewolkt
21 januari 5:00 uur
-9°
0 mm
Vochtigheid 88%
OZO 4 bft
Zicht 5.7 km

Weerbericht korte termijn Ähtäri


Vanochtend vroeg trekt een regengebied naar het oosten weg en daarachter wordt het droger. Er staat een stevige zuidwestenwind maar deze neemt gedurende de dag iets in kracht af. De zon breekt vaker door en in de middag vallen vooral langs de kust enkele buien. Het wordt een graad of 8. In de avond neemt vanuit het zuiden de bewolking toe en volgt weer regen. In de loop van de nacht wordt het droger bij minima van 3 tot 5 graden. Vrijdag wisselen zon en wolken elkaar af en het blijft zo goed als droog. Het wordt 6 of 7 graden.

Weersvoorspelling Ähtäri voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Geheel bewolkt-9° Bewolkt met wat lichte sneeuwval-10° Grijs en enige tijd sneeuwval-9° Grijs en enige tijd sneeuwval-9°
0.1 mm
0.5 cm
8 cm
5 cm
OZO 4 bft
OZO 4 bft
OZO 5 bft
OZO 5 bft
Het wordt morgen bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Ähtäri, met morgenochtend en morgenmiddag sneeuw. De temperatuur stijgt tot -9 °C en de wind is vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het bewolkt met kans op sneeuw en koelt het af tot ongeveer -9 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Ähtäri

Het weer in Ähtäri wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 06:30 uur. Dat is 34 minuten langer dan vorige week.
09:21 uur zon op
15:51 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
2
3
Fietsweer
5
4
Golfweer
6
3
Visweer
4
5
Wandelweer
5
4

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Ähtäri op je site plaatsen!
Bekijk de widgets