Het weer nu in Hauho

Nu:
Bewolkt met enige sneeuwval
26 januari 22:00 uur
-1°
0.4 cm
Vochtigheid 97%
NNO 3 bft
Zicht 0.2 km

Weerbericht korte termijn Hauho


Vannacht is het bewolkt en valt in het westen regen. Landinwaarts valt enige tijd sneeuw. Bij temperaturen rond het vriespunt kan het verspreid over het land glad worden. Morgenochtend trekt de neerslag geleidelijk weg, maar er blijft veel bewolking aanwezig. In de middag komt de zon er ook voorzichtig af en toe bij. Het wordt daarbij 4 tot 6 graden bij een meest matige wind. De dagen daarna komt er veel neerslag en zien we grote temperatuurverschillen tussen noord en zuid.

Weersvoorspelling Hauho voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Grijs en enige tijd sneeuwval-1° Grijs en enige tijd sneeuwval-1° Bewolkt met enige sneeuwval-2° Bewolkt met enige sneeuwval-2°
4 cm
2 cm
0.9 cm
0.9 cm
N 3 bft
N 3 bft
NNW 2 bft
NNW 2 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Hauho, met vanavond en vannacht sneeuw. Het koelt af tot -1 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op sneeuw en loopt de temperatuur op tot ongeveer -2 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Hauho

Het weer in Hauho wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:17 uur. Dat is 33 minuten langer dan vorige week.
08:57 uur zon op
16:14 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
3
2
Fietsweer
5
3
Golfweer
2
1
Visweer
3
4
Wandelweer
5
3

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Hauho op je site plaatsen!
Bekijk de widgets