Het weer nu in Nurmes

Nu:
Grijs door mist of dichte mist
24 januari 23:00 uur
0 mm
Vochtigheid 98%
ZZO 2 bft
Zicht 0.8 km

Weerbericht korte termijn Nurmes


Vanavond en vannacht valt in de zuidelijke provincies wat (natte) sneeuw. Elders blijft het vrijwel droog. De minima liggen vannacht tussen -1 en -4 graden. Door sneeuw in het zuiden en bevriezing van natte weggedeelten elders kan het glad worden. Maandag blijft het grotendeels droog, maar een enkele (winterse) bui blijft mogelijk. In de middag wordt het 3 of 5 graden. In de avond trekt een gebied met neerslag over de noordoostelijke helft van het land. Lokaal kant het winters van karakter zijn.

Weersvoorspelling Nurmes voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Bewolkt met enige sneeuwval Grijs met een mix van regen en sneeuw Grijs met een mix van regen en sneeuw Grijs met een mix van regen en sneeuw
0.5 cm
3 mm
3 mm
2 mm
ZO 2 bft
ZZO 2 bft
OZO 2 bft
ZZO 2 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Nurmes, met vanavond en vannacht kans op sneeuw. Het koelt af tot 0 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op natte sneeuw en loopt de temperatuur op tot ongeveer 0 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Nurmes

Het weer in Nurmes wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 06:26 uur. Dat is 38 minuten langer dan vorige week.
09:04 uur zon op
15:30 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

ma di
BBQweer
3
3
Fietsweer
3
6
Golfweer
1
7
Visweer
3
5
Wandelweer
4
6

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Nurmes op je site plaatsen!
Bekijk de widgets