Het weer nu in Agay

Nu:
Enkele opklaringen, vaak ook wolken
09 maart 4:00 uur
0 mm
Vochtigheid 85%
WNW 2 bft
Zicht 16.6 km

Weerbericht korte termijn Agay


Het is bewolkt en van tijd tot tijd valt er regen bij 1 tot 5 graden. Er waait een matige zuidwestenwind. In Groningen kan mogelijk natte sneeuw vallen. In de loop van de ochtend wordt het vanuit het noordwesten droog en kan de zon soms doorbreken. In Limburg blijft het vrijwel de hele dag bewolkt met soms lichte regen. Het wordt dan 7 of 8 graden. De wind draait naar het noordwesten. Komende avond en in de nacht naar woensdag klaart het op en daalt de temperatuur naar waarden iets boven het vriespunt.

Weersvoorspelling Agay voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Opklaringen, ook wolken Geregeld zon, ook wolken12° Zon, maar ook een enkele bui15° Opklaringen, maar ook een enkele bui
0 mm
0.1 mm
0.7 mm
1 mm
WNW 2 bft
ZZW 2 bft
ZZW 3 bft
ZZW 2 bft
Het wordt morgen bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Agay, met morgenmiddag kans op een regenbui. De temperatuur stijgt tot 15 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 9 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Agay

Het weer in Agay wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:36 uur. Dat is 21 minuten langer dan vorige week.
06:56 uur zon op
18:32 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
8
6
Fietsweer
8
7
Golfweer
10
10
Visweer
6
9
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Agay op je site plaatsen!
Bekijk de widgets