Het weer nu in Bagnols-sur-Cèze

Nu:
Opklaringen, ook wolken
25 september 20:00 uur
23°
0 mm
Vochtigheid 76%
Z 2 bft
Zicht 20.0 km

Weerbericht korte termijn Bagnols-sur-Cèze


In het noorden zijn vanavond nog steeds veel wolkenvelden aanwezig, elders klaart het enige tijd mooi op. Vannacht trekken van het zuiden nieuwe wolkenvelden over het land, maar het blijft zo goed als droog. Het wordt 12 graden in het binnenland en 16 graden aan zee. Morgen wisselen zon en enkele wolkenvelden elkaar af. De zuidelijke wind waait meest matig, kracht 3 tot 4. Het wordt een warme nazomerdag met 20 tot 22 graden in de kustgebieden en 23 of 24 graden landinwaarts. Later volgt wat meer bewolking en tegen of in de avond is plaatselijk een regen- of onweersbui mogelijk.

Weersvoorspelling Bagnols-sur-Cèze voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Bewolkt en kans op onweersbuien21° Bewolkt en buien met onweer en hagel19° Forse buien met regen, sneeuw en hagel20° Onweersbui met kans op hagel24°
6 mm
20 mm
10 mm
2 mm
ZW 3 bft
NNO 2 bft
NW 2 bft
ZZO 1 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Bagnols-sur-Cèze, met vanavond en vannacht kans op onweer en hagel. Het koelt af tot 19 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op regen en hagel en loopt de temperatuur op tot ongeveer 24 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Bagnols-sur-Cèze

Het weer in Bagnols-sur-Cèze wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:01 uur. Dat is 21 minuten korter dan vorige week.
07:31 uur zon op
19:32 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
4
9
Fietsweer
2
9
Golfweer
2
10
Visweer
3
9
Wandelweer
4
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Bagnols-sur-Cèze op je site plaatsen!
Bekijk de widgets