Het weer nu in Basseneville

Nu:
Veel zon, ook sluierwolken
15 augustus 19:00 uur
20°
0 mm
Vochtigheid 82%
N 2 bft
Zicht 10.9 km

Weerbericht korte termijn Basseneville


Vanavond zijn er naast brede opklaringen ook (stapel)wolken aanwezig. Lokaal komt een enkele pittige regen- of onweersbui voor. In de loop van de avond klaart het geleidelijk op en nemen de buien in activiteit af. Er staat een hooguit matige wind uit veranderlijke richtingen, later draaiend naar het noordoosten. Vannacht zijn er brede opklaringen en ontstaat op meerdere plaatsen nevel of een mistbank. Bij weinig wind koelt het geleidelijk af naar 17 tot 21 graden. Morgen ontstaan in de loop van de dag stapelwolken en wordt het bij een matige zuidoostenwind met 26 tot 31 graden opnieuw benauwd warm. Tijdens de middag en avond volgen vanuit het zuid(west)en weer enkele stevige regen- en onweersbuien, lokaal met veel regen in korte tijd, hagel en zware windstoten.

Weersvoorspelling Basseneville voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Geregeld zon, ook wolken19° Enkele onweersbui, ook opklaringen17° Bewolkt en kans op onweersbuien18° Onweersbuien, soms zon23°
0 mm
0.3 mm
7 mm
8 mm
N 3 bft
NO 2 bft
ZO 2 bft
ZW 2 bft
Het blijft vandaag bewolkt maar zo goed als droog in Basseneville, met vannacht kans op een onweersbui. Het koelt af tot 17 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op onweer en is de temperatuur ongeveer 18 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Basseneville

Het weer in Basseneville wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 14:24 uur. Dat is 22 minuten korter dan vorige week.
06:53 uur zon op
21:17 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
1
6
Fietsweer
1
6
Golfweer
1
6
Visweer
4
9
Wandelweer
1
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Basseneville op je site plaatsen!
Bekijk de widgets