Het weer nu in Batz-sur-Mer

Nu:
Geheel bewolkt
18 september 7:00 uur
15°
0 mm
Vochtigheid 97%
ZW 2 bft
Zicht 4.6 km

Weerbericht korte termijn Batz-sur-Mer


Het is vanochtend vrijwel windstil en eerst op veel plaatsen grijs. Plaatselijk kan het mistig zijn. Geleidelijk komt de zon steeds beter tevoorschijn. Op sommige plaatsen verdwijnt de mist en lage wolken moeizaam, maar vanmiddag zijn er overal in het land perioden met zon. Bij een zwakke oostenwind wordt het 20 tot 22 graden. Morgen staat er iets meer wind, daardoor is de kans op mist een stuk kleiner. De zon schijnt ook in de ochtend al van tijd tot tijd tussen de wolken door. Het blijft meestal droog.

Weersvoorspelling Batz-sur-Mer voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Grijs en enige tijd regen17° Sluierwolken, ook nog zon19° Zon en kans op een buitje17° Enkele opklaringen, vaak ook wolken15°
3 mm
0 mm
0.2 mm
0 mm
W 3 bft
WZW 3 bft
WZW 3 bft
WNW 2 bft
Het wordt morgen bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Batz-sur-Mer, met vannacht nog wel kans op onweer en morgenochtend regen. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 19 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 16 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Batz-sur-Mer

Het weer in Batz-sur-Mer wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:24 uur. Dat is 24 minuten korter dan vorige week.
07:50 uur zon op
20:14 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
7
8
Fietsweer
8
8
Golfweer
9
10
Visweer
10
9
Wandelweer
9
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Batz-sur-Mer op je site plaatsen!
Bekijk de widgets