Het weer nu in Bourg

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
25 september 20:00 uur
19°
0 mm
Vochtigheid 79%
Z 2 bft
Zicht 18.0 km

Weerbericht korte termijn Bourg


In het noorden zijn vanavond nog steeds veel wolkenvelden aanwezig, elders klaart het enige tijd mooi op. Vannacht trekken van het zuiden nieuwe wolkenvelden over het land, maar het blijft zo goed als droog. Het wordt 12 graden in het binnenland en 16 graden aan zee. Morgen wisselen zon en enkele wolkenvelden elkaar af. De zuidelijke wind waait meest matig, kracht 3 tot 4. Het wordt een warme nazomerdag met 20 tot 22 graden in de kustgebieden en 23 of 24 graden landinwaarts. Later volgt wat meer bewolking en tegen of in de avond is plaatselijk een regen- of onweersbui mogelijk.

Weersvoorspelling Bourg voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Enkele onweersbui, ook opklaringen18° Enkele opklaringen, vaak ook wolken15° Grijs en enige tijd regen16° Stevige buien met regen, sneeuw en hagel19°
1 mm
0 mm
3 mm
2 mm
ZZW 3 bft
Z 2 bft
ZZO 2 bft
WZW 3 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Bourg, met vanavond nog wel kans op onweer. Vannacht koelt het af tot 15 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag regenachtig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 19 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Bourg

Het weer in Bourg wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:00 uur. Dat is 25 minuten korter dan vorige week.
07:30 uur zon op
19:30 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
6
6
Fietsweer
6
7
Golfweer
6
9
Visweer
9
10
Wandelweer
7
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Bourg op je site plaatsen!
Bekijk de widgets