Het weer nu in Bretignolles-sur-Mer

Nu:
Geregeld zon, ook wolken
23 juli 20:00 uur
21°
0 mm
Vochtigheid 77%
WZW 4 bft
Zicht 14.5 km

Weerbericht korte termijn Bretignolles-sur-Mer


Vanavond en vannacht is het wisselend bewolkt en droog. Het kwik daalt naar waarden rond 15 graden en er staat niet al teveel wind. Zaterdagochtend breiden wolkenvelden zich uit over de zuidelijke helft van het land; daar kan later in de ochtend ook al een bui vallen. 's Middags komen er meer buien tot ontwikkeling en daarbij is dan ook onweer mogelijk. Het noorden en noordoosten hebben de meeste zonneschijn. Het wordt 20 tot 26 graden. Ook de komende dagen is het wisselvallig met dagelijks enkele buien. De temperatuur blijft met 22 tot 24 graden wel aangenaam.

Weersvoorspelling Bretignolles-sur-Mer voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Stevige buien met regen, sneeuw en hagel20° Stevige buien met regen, sneeuw en hagel18° Veel regen of natte sneeuw, ook hagel19° Grijs en enige tijd regen20°
0.1 mm
0.7 mm
5 mm
5 mm
ZW 4 bft
ZW 4 bft
ZW 4 bft
ZW 5 bft
Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Bretignolles-sur-Mer, met vannacht kans op een regen- en hagelbui. Het koelt af tot 18 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op regen en hagel en loopt de temperatuur op tot ongeveer 20 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Bretignolles-sur-Mer

Het weer in Bretignolles-sur-Mer wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:13 uur. Dat is 14 minuten korter dan vorige week.
06:39 uur zon op
21:52 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
4
8
Fietsweer
3
7
Golfweer
3
9
Visweer
7
8
Wandelweer
7
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Bretignolles-sur-Mer op je site plaatsen!
Bekijk de widgets